Saturday, 14 January 2012

Rahsia di sebalik nama 'Dhia',.

Hyte awq! ^_^ kali ni punya entri Dhia nak jawab soalan sorang budak ni,.dia tanya nama Dhia ni kenapa 'Dhia',? aduhh awaq,.soalan cepumas nie,.:) before Dhia start berceloteh,,biar Dhia list kan nama² yg pernah Dhia dapat daripada org² yg pernah muncul dalam hidup Dhia,.:)
  • Mar,.( ranking-juara) hahax
  • Madhi,.( kawan time skol rendah yg suka panggil camni,.esp Munira,.)
  • Yaya,.( Miwa yg start panggil cmni dulu,,pastu semua ikut )
  • Orange Kitkat,.( Miwa jugak yang start panggil camni dulu )
  • Knight,.( nama paling kejam =.=' sbb mksd sebenar,..'kenit' means pendek,.)
  • Plywood,.( kawan² time form 3 panggil camni,.=.=' )
  • Cik Ghia ( T'ciptanya daripada En. Zaiman,, sebab t'salah taip,..x)) )
  • Dhia,.( nak tau kenapa,? baca entri ni sampai habis la awq,.:) )
Itu jer kott,.lagipon Dhia ingt yg tuu jer,.:) yg len lupa! hachooom! ^_^ hahax,.okay sampai sini sahaja untuk entri kali ni,.terima kasih sudi membaca entri Dhia,.~jk jk :) hahax,.ehh Dhia tak lupa la nak explain kenapa 'Dhia',.

'Dhia' nak tau kenapa Dhia,? actually ada sorang budak yang Dhia minat ni panggil Dhia camtu,.Mula² tuu budak ni panggil 'Mar' kat Dhia,.tapi tapi,.kantoi satu benda yang tak pernah Dhia tau pasal budak ni,.^_^ Budak ni tak pandai sebut huruf 'R",.hehe,.terkejut jugak,.budak tuu mula la wat ayat sedih,.dia cakap camni,..'Dah tau _____ tak pandai sebut R,,orang tuu dah tak minat lagi da la,.' ( ada tempat kosong tuu,.suka hati awq la letak nama sape,.hehe)

Ehh,.Dhia tetap minat _____,.tak payah wat ayat sedih camtu lagi la,.hahax,.Sejak tuu la melekat nama 'Dhia' ni kat diri Dhia sendiri,.:) if nak panggil apepon kat Dhia,,Dhia tak kesah,.ehh,,ade jugak tau orang panggil Dhia 'mak cik' ,, 'tante',.tapi paling gempak sekali,..'nek',. Dhia tau orang yang panggil Dhia nek ni jelez nan Dhia,.sebab Dhia ni dah tua sangat tapi still cute,.~perasan MTL! :)


Tuu la nama Dhia yang sebenar,.Mim-Ror-Dot-Ya-Ta,.nie Dhia wat kat dalam buku Dhia time cikgu tengah ngajar kat depan,.:) Dhia ikut sample yang pernah Dhia dapat,.sebijik² lak tuu,.:) tapi Dhia wat lagi lawa,.~perasan! :) :) :)


10-Q sebab sudi baca entri Dhia,..^_^

2 comments:

  1. tambah satu lagik... Cik Ghia.... (Zaiman - sebab tersalah taip)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah~ nak jugak! dah update,.:P

      Delete