Saturday, 26 January 2013

'F' Demam =='

Entri kali ni agak pelik kottt! haha,.'F' mesej Dhia nak bagi tahu Dhia yang 'F' demam tapi,.....cara 'F' mesej agak pelik,.hukhuk,.tak caye,,baca entri ni sampai abez,.o_O bahasa mesej agak susah untuk difahami tapi Dhia dah tukarkan jadi ayat penuh.,selamat membaca! ^_^

F : ?
Dhia : ?????
F : Hmmmm
Dhia : #!@%*?
F : E$#O?????
Dhia : $eLYCW'?
F : Uitttttt
Dhia : oittt!
F : Weiiiiii
Dhia : weyh
F : Oiiiiiiiiiiii
Dhia : oiyt
F : Bluerkkkkk
Dhia: :P
F : :S
Dhia : o_O
F : Oiiiiiii
     >:O
Dhia : budak ni ada masalah
F : :x
Dhia : hahaha
F : :& demam
Dhia : kecian
F : #:-s
Dhia : :-$
F : :D
Dhia : :-V
F : :>
Dhia : B)
F : :(
     :/
Dhia : awq kenapa
F : Demam:&
Dhia : demam betul betul er
F : Ya sumpah
Dhia : o,.so dah makan ubat,?
F : Ubat tak ada
Dhia : tak pergi klinik
F : tak saya kerja :'(
Dhia : laaa kerja er,? nape tak minta cuti,?
F : saya tanak cuti saya suka kerja,.badan panas la :&
Dhia : awak kerja kat KFC lagi er,?
F : Aah

Time 'F' mesej Dhia,.'F' tak tahu yang Dhia ada kat CS time tuu,.so Dhia pergi laa Watsons,,belikan panadol and kool fever,.Dhia kirimkan barang tuu kat adeq Dhia,.Dhia cakap ' bagi jer kat sape-sape pekerja yang ada kat dalam KFC,,and minta tolong,,bagi kan dekat 'F',.'

Adeq bagi kat pekerja yg tengah lap meja,.then adeq terus keluar pergi kat tempat Dhia,.Dhia pon hantar mesej kat 'F'

Dhia : saya dah suruh orang kirimkan panadol and kool fever kat awak tadi
F : awak terima kasih sangat,,

Sweet tak kitaorang,? hahahax malam tuu 'F' ada mesej Dhia,,cakap,,yg 'F' segan ngan Dhia,,and 'F' kata 'jujur tak pernah ada orang belikan saya ubat,.' ~~~ Alahai 'F' 'F' 'F',.:) 'F' jugak kata,.'jujur bagi saya sweet sangat,.'

Kawan tolong kawan,.tak salah kan 'F' kan,.xD walau apa pon,,'F' tetap kawan Dhia,,walaupon cara kita kenal agak errr,.ermmm,.hah! camtuu laa kan,.faham-faham sendiri,.:P

*Sekali kita berkawan,,selamanya tetap kawan,.ingat tuuu! ^^


10-Q sebab sudi baca entri Dhia,..^_^


No comments:

Post a Comment